FAQ

Тук ще намериш отговори на най-често задаваните въпроси.

 

МОЖЕ ЛИ ДА ПОРЪЧАМ НА ВАШИЯТ САЙТ БЕЗ ДА ИМАМ ПРОФИЛ В ИНСТАГРАМ ?

Разбира се!!!Можете лесно да поръчате за разпечатване своите снимки директно от компютъра си без да се регистрирате на страницата: в секция „Твоите снимики” след като натиснете бутона ”Избери от компютъра” или ПРОДУКТИ /избери снимки.

КАКВО Е SOCIALPRINTBG.COM?

Това е първата в България услуга за отпечатване на снимки от популярната социална мрежа Instagram.com, като целта ни е да запазим уникалния им Instagram вид. Проверете сами!

КАК РАБОТИ ТОВА?

Всичко работи много просто нищо не се сваля нищо не се инсталира на компютъра. Дoстатъчно е да се свържеш с твоя Instagram профил чрез нашия сайт и вече ще можеш да избереш начина, по който искаш да бъдат отпечатани. Сега вече имаш и възможност да избереш снимки от твоя компютър бързо и лесно да ги отпечаташ.

КАКЪВ Е РАЗМЕРА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ РАЗПЕЧАТКИ??

Предлагаме четири варианта:

  1. КВАДРАТИ – снимки с размер 10 x 10 см. (големи квадрати) или 6.5 x 6.5 см. (малки квадрати)
  2. МЕМОПРИНТ – това са снимки с размер 8.5 x 7 см., на които може да добавиш произволен текст като дата или място,на което е направена снимката.
  3. МИНИПРИНТ – това са снимки с размер 8.5 x 5.5 см., които може да споделиш с приятели
  4. ПЛАКАТ – това са снимки отпечатани на размер 100 x 50 см. идеални за подарък или за това да се радвате на спомените си.

Подробности за продуктите ни тук

СНИМКИТЕ КАТО ОТ ФОТО ЛИ ИЗГЕЖДАТ?

НЕ. Според нас снимките от Instagram никога не трябва да се принтират на лъскава хартия.
Хартията която ползваме е сатенена с много висока белота, като се стараем качеството да е на възможно най-високо ниво, както и да не се губи впечетлението което създават онлайн.

ПОРЪЧАХ ДНЕС, КОГА ЩЕ Е ПРИ МЕН ПОРЪЧКАТА?

Снимките ще са при теб до няколко дни, като трябва да имаш предвид че времето за изработка е минимум 2 дни и също така всяка поръчка се обработва индивидуално с цел най-високо качество.

ИМА ЛИ ПРОМОЦИИ ИЛИ КУПОНИ ЗА НАМАЛЕНИЕ?

Да. Следи страницата ни във фейсбук или нашият блог за информация.

ДОСТАВКАТА? КОЛКО СТРУВА?

Предлагаме няколко начина и ти трябва да решиш кой да избереш. Най-евтиният е чрез Български Пощи, а най-скъпият чрез куриер като експресна поръчка. Точните цени може да видиш преди финализиране на поръчката според избраната от теб опция.

НЯМА ЛИ МОИТЕ СНИМКИ ДА СЕ ПОВРЕДЯТ ПОВРЕМЕ НА ДОСТАВКАТА?

НЕ. Всяка поръчка се опакова индивидуално в специална кутия за да се избегне каквато и да било повреда през това време, а плакатите се транспортират в удобни и сигурни тубуси.

КАК ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС?

Ако имаш още въпроси или искаш да споделиш нещо с нас пиши на този е-мейл: info@Socialprintbg.com или ни се обади 0889 414 686; 0884 043 256

  •  Хее мега идея с тоя Instagram, много добра оферта на продуктите, а плаката е супер!  

    АНИТА

    Пловдив

Какво е Instagram?

Instagram е безплатно и популярно приложение за обработване и споделяне на снимки, което може да използваш от твоят смартфон.

КАКВО Е INSTAGRAM?

За връзка с нас :

Имаш въпроси? Пиши ни на е-мейл: info@socialprintbg.com, или ни се обади на:

0884 043 256