SOCIALPRINTBG.COM

Страницата е предназначена за хора, които обичат модерната фотография. Това е първото място в България, където можеш да пренесеш на хартия твоите снимки от компютъра или Instagram профила ти.

 

Целият свят, както и България толкова силно обикна Instagram, че се появи желанието не само да се правят снимки с помощта на Instagram, но и от тях да се изработят колажи, плакати, визитни картички, мини снимки и други продукти, които изненадват със свежестта на формата си.

Омръзнаха ли ти снимките на обикновена фотохартия и стандартен формат? Socialprintbg.com e за теб ! Отпечатваме снимките ти по оригинален начин. Предлагаме различни формати, които приличат на старите добри полароиди.

Instagram снимките не можеш да отпечаташ във всяко фото-ателие, където стандартният формат е 9х13 или друг. За тях е необходим нов формат, по-висококачествена хартия, красива опаковка и нов начин на представяне. Повече информация ще намерите в секция продукти.

Провери нашите продукти

  •  Хее мега идея с тоя Instagram, много добра оферта на продуктите, а плаката е супер!  

    АНИТА

    Пловдив

Какво е Instagram?

Instagram е безплатно и популярно приложение за обработване и споделяне на снимки, което може да използваш от твоят смартфон.

КАКВО Е INSTAGRAM?

За връзка с нас :

Имаш въпроси? Пиши ни на е-мейл: info@socialprintbg.com, или ни се обади на:

0884 043 256